Tiloja Porin Etelärannassa moneen makuun

Antinkatu
Korkeita huoneita eri aikakausilta, upeita yksityiskohtia ja modernit yhteydet.

Ota yhteyttä

p. 044 372 3200 / Mikko Virtanen
p. 044 771 4000 / Teemu Mäkinen

linnakortteli (at) linnakortteli.fi

Tule mukaan kasvuyritysten joukkoon

Monipuoliset tilat

Tarjoamme toimistotilaa kokonaispakettina. Vuokraan sisältyvät tilan lisäksi muun muassa siivous, Wi-Fi valokuituyhteyksineen, kahvit, kopiokone ja tietysti mainiot työkaverit! Toimitiloja on hyvin erilaisia ja kokoisia. Huoneiden pinta-alat alkavat 10 m² ylöspäin ja suurin yksittäinen tila on n. 70 m².

Lyhyesti talon historiasta

Kivi-Porin arvokohde

Rosenlewin talon rakentaminen alkoi Porin vuoden 1852 tapahtuneen palon jälkeen. Wilhelm Rosenlew myi tuolloin vanhat tonttinsa ja osti ensimmäisestä kaupunginosasta (Antinkatu 2:sta) tontin 1 532 hopearuplalla.

Vuonna 1854 valmistuneen rakennuksen suunnitteli kaupunginarkkitehti Carl J. von Heideken. Siinä oli muun muassa vähittäiskauppa ja asuintiloja. Rosenlew-yhtiön pääkonttori toimi talossa 1854–1986.

Talon myöhempiä omistajia ja käyttäjiä ovat olleet Rauma-Repola Oyj ja Porin kaupunki. SR-Kiinteistöt Oy osti talon kaupungilta keväällä 2015 kahden miljoonan euron kauppahinnalla.

Linnakortteli muutti syksyllä 2017 kiinteistöön, johon kuuluu 1850-luvulla rakennettu alkuperäinen suojeltu osa sekä 1960-luvulla toimistokäyttöön rakennettu osa, joka kiertää sisäpihaa.

Vapaat tilat merkitty vihreällä

Pohjakartta: 2. kerros

Uusia tiloja saatavilla 1. kerroksesta

Pohjakartta: 1. kerros

Tutustu Linnakorttelin Antinkadun tiloihin

Kuvia toimi- ja kokoustiloista