Yksinyrittäjistä monikansallisiin toimijoihin

Yritykset
Linnakorttelista löytyy nippu kasvuhakuisia ja kehittyviä yrityksiä.

Yritykset

Linnakortteli Antinkadulla

Alfa Lavalin ydinaluetta ovat kolme keskeistä teknisen osaamisen alaa: lämpö-, erotus- ja virtaustekniikka. Kaikki kolme ovat teollisuusyritysten kannalta tärkeitä ja Alfa Laval on maailmanlaajuinen markkinajohtaja omilla teknisen erikoisosaamisen alueillaan.

Elomatic on kokenut tekniikan asiantuntija, joka tarjoaa teknisen konsultoinnin ja suunnittelun palvelut, tuotteet ja kokonaisratkaisut teollisuusyritysten sekä julkisen sektorin tarpeisiin.

Fennia on yritysten, yrittäjien ja henkilöasiakkaiden taloudellisen turvallisuuden kumppani. Olemme aina täydellä sydämellä mukana edistämässä jatkuvuutta, jotta sinä voit vapaasti muotoilla elämääsi ja yritystoimintaasi – rohkeasti, kestävästi ja kehittyvästi. Tästä eteenpäin vakuutus tarkoittaa valmistautumista kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin. 

HoivaPerho tarjoaa lastensuojelun sijais- ja avohuollon palveluita 10–18-vuotiaille joko huostaanotetuille tai sijaishuollon tarpeessa oleville lapsille ja nuorille sekä jälkihuoltopalvelun. 

HR Sata Henkilöstötalo on monipuolisten henkilöstöpalvelujen koti ja satakuntalaisten yritysten luottokumppani. Yritys yhdistää työt ja oikeat tekijät ja tekee sen asenteella ja ammattitaidolla..

Intragen on johtava identiteetin- ja pääsynhallintaan keskittynyt eurooppalainen palvelutalo. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita ja vaatimustenmukaisuuden tärkeyttä.  Automatisoimme käyttäjätunnusten ja käyttöoikeuksien hallinnoimisen tehokkaasti ja tietoturvallisesti.

J. Juhola Oy

Yrityksen esittely teksti päivitetään. 

Kiinteistöliitto Satakunta on asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen edunvalvoja, vaikuttaja ja asiantuntija. Yhdistyksen jäseninä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, vuokrataloyhtiöitä, toimitilakiinteistöjä sekä muita kiinteistönomistajatahoja. 

Lingo Languages on ketterä ja monikielinen käännös- ja kielialan osaaja. Yrityksen palveluihin kuuluvat käännökset, kielentarkistukset, sanastotyö yritysten ja eri toimialojen olennaisista termeistä eri kielillä sekä kielikoulutukset.

Luova toimisto Pilke    Asiakkaiden huomiosta kilpailee moni, ja vain viestimällä kirkkaasti voit voittaa. Luova toimisto Pilkkeen palveluihin kuuluvat graafinen suunnittelu, sisällöntuotanto ja asiakaslehtien tuottaminen. Työpajatyöskentelymme avulla kehität yrityksesi viestintää ja tarina kirkastuu itsellesi, mutta ennen kaikkea asiakkaillesi. Kerrot tarinasi niin, että asiakkaat kiinnostuvat!

Marverk on monipuolista rakennusosaamista tarjoava satakuntalainen yritys, joka toteuttaa ammattitaidolla niin uudis- kuin saneerauskohteiden rakennustyöt.

Peikko valmistaa monentyyppisiä betoniliitoksia ja liittopalkkeja elementti- ja paikallavalurakentamiseen.

Rittal on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa tasokasta ja innovatiivista tekniikkaa kaikenkokoisille yritysasiakkailleen ympäri maailmaa. Yritys on kytkentäkaappien, virranjakelun, ilmastoinnin, IT-infrastruktuurin sekä ohjelmistojen ja palvelujen johtava järjestelmätoimittaja.

Kehrä tarjoaa ratkaisukeskeistä keskusteluapua elämän solmukohtiin ammattitaidolla ja rennolla otteella. Salla Nyholm on ratkaisukeskeinen terapeutti, sosiaalityöntekijä ja filosofi, joka haluaa auttaa sinua löytämään oman reittisi kohti hyvää elämää.

Valokuvaaja Veera Korhonen tuottaa laadukkaita kuvia 15 vuoden monipuolisella ammattikuvaajan kokemuksella. Palveluihin kuuluvat lehtikuvaus, henkilökuvaukset, yritysten markkinointi- ja kuvapankkikuvaukset ja tapahtumakuvaus.

Vauraus on perustettu tarpeisiin tehostaa suomalaisen PK-sektorin yritysrahoitusta ja kasvua sekä tarjota samalla läpinäkyvä ja tasaisesti tuottava pörssisuhdanteista riippumaton sijoitusmuoto sijoittajille. Meille on tärkeää olla mukana tukemassa talouskasvua ja yrittäjyyttä, pienestä suureen yritykseen. Vaurastutaan yhdessä.

Vida Design

Vida Design on porilainen, mutta iloinen mainostoimisto, joka suunnittelee mm. visuaaliset ilmeet, mainosmateriaalit, julkaisujen taitot ja nettisivut. 

Linnakortteli Yrjönkadulla

LeakLook-palvelu pitää sisällään etäluettavat huoneistokohtaiset vesimittarit sekä päävesimittarin luenta palvelun. Päävesimittarituotteen ja huoneistokohtaisen vedenmittauksen yhdistelmä on uniikki ratkaisu, joka tuottaa tarkkaa tietoa koko kiinteistön kulutuksesta sekä tuo yhdistelmänä laajennetun vesiturvan. Vuodot havaitaan koko talosta, myös asuinkiinteistön yhteisistä tiloista. Vuotokohdan sijainti voidaan kohdentaa, vuoto havaitaan nopeasti ja voidaan varmistaa kahdenkertaisella tunnistuksella.

Katja Noponen Oy on valtakunnallinen kuntoutus- ja valmennusalan yritys. Valmennuksiemme tyypillisimpänä tavoitteena on mahdollistaa valmennettavalle uusi työura ja/tai pitää valmennettava mahdollisimman pitkään mukana työelämässä. Katja Noponen Oy on Suomen suurimpia, yksityisiä työelämävalmennuspalveluja tuottavia yrityksiä. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. ammatillinen kuntoutus, uravalmennus, outplacement-palvelut, työnohjaus ja monipuoliset työyhteisövalmennukset. Samasta organisaatiosta saavat palvelua sekä työnhakijat että työnantajat. Katja Noponen Oy:n palveluiden kautta työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä, lisäksi satoja aloittaa ammatillisen koulutuksen, kuntoutuksen tai muun työelämään suuntautuvan toiminnan. 

Kurita Europe specialises in optimising the reliability and efficiency of industrial plants and projects. Our customised technologies and patented products for industrial water, paper and process treatment improve plant efficiency and plant lifetime as well as reducing costly downtimes.

Takmed tarjoaa kaikki talouttasi ja yritystäsi koskevat asiantuntijapalvelut. Laaja-alainen osaaminen mahdollistaa palvelut aina verosuunnittelusta sukupolvenvaihdoksiin.